Croatian Czech English Finnish French German Hungarian Italian Norwegian Polish Russian Spanish Swedish
Array

Apartmani

Apartmani LM - Živogošće

Apartmani LM su opremljeni po standardima moderne turističke ponude: klimatizacija, sat/tv, osiguran parking.

Živogošće

Živogošće - Info

Upoznajte čari jednog od najstarijih mjesta na Makarskoj Rivijeri, netaknutu prirodu i čisto more i tradicionalnu ljubaznost domaćina.

Last Minute

Last Minute ponuda apartmana u Živogošću

Provjerite raspoloživost termina u Last Minute ponudi LM apartmana i ljetujte u Živogošću uz znatne uštede.

Last minute

Akcija

 

Stara kuća na prodaju:

ruševna stara kuća tlocrtne površine 45 m2 i dvorištem na čestici površine 58 m2 u centru naselja Murava-Živogošće povoljno se prodaje, od asvaltne prometnice udaljena 20 m, vlasništvo 1/1.

Rezervacije smještaja

Molimo sve Vas, koji bi željeli, ili imali namjeru da rezervirate smještaj u našim apartmanima, da se s prijedlogom termina javite što prije(do konca veljače), kako bi na vrijeme mogli osigurati boravak. Nadamo se da ćemo moći udovoljiti Vašem prijedlogu termina i osigurati Vam nezaboravan odmor.Rezervaciju možete dogovarati iskljućivo e-mailom. U slučaju kraćeg boravka od rezerviranog i prijevremenog odlaska, obavezno je plačanje cjelokupnog rezerviranog termina.

Statistika posjeta

Od 1981. od kada smo započeli s iznajmljivanjem kuće turistima, do 1991. te poslije rata u Hrvatskoj, od 1996. godine pratimo dolaske u naš smještaj i radujemo se što je svake godine sve više obitelji koje se već godinama vraćaju i dovode svoje prijatelje.Od obitelji koji su prvi put kod nas boravili imamo večinu onih koji se žele vratiti već slijedeće sezone. Dopunili smo galeriju slikama s  svečanih večera koje pripremamo svojim gostima,pogledajte,možda prepoznate svoje susjede ili poznanike.Sve što če te na našoj stranici vidjeti ili ste već vidjeli je stvarno,nije ništa iz bajke.

Rezervirajte smještaj za svoju obitelj i uvjerite se zašto smo i u čemu bolji od drugih, nećete požaliti. Prije odabira termina pogledajte kalendar popunjenosti koji je istaknut na stranici svakog apartmana. Ovdje dobijete uvijek više od očekivanog.

Zimovanje i skijanje u Češkoj: PENZION POD STRÁNÍ

Novouređen i udobno namješten obiteljski motel u mirnim dijelu mjesta Deštné,svega 4 km udaljeno od granice s Poljskom u predivnom krajoliku nalazi se u samom centru skijališta na nadmorskoj visini od 650 metara. Na raspolaganju su Vam mnoge uređene staze, škole skijanja, snow parkovi, mogućnost noćnog skijanja, snowboardinga ...

Prekrasno uređene sobe i restoran koji svakodnevno nudi lokalne i svjetske kulinarske delicije zadovoljiti će sva Vaša očekivanja. Više informacija pogledajte na: www.penzion-podstrani.cz

Foto galerija

Anketa

Kakav dojam su na Vas ostavili Apartmani LM

Prijava korisnika

Statistika

Posjete Sadržajima : 314623