Croatian Czech English Finnish French German Hungarian Italian Norwegian Polish Russian Spanish Swedish
Array

EUCookie directive module

Ovaj site koristi cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Klikom na 'Slažem se' pristajete na korištenje cookia. EU propis o korištenju cookia

Statistika posjeta

Od 1981. od kada smo započeli s iznajmljivanjem kuće turistima, do 1991. te od 1996. godine pratimo dolaske u naš smještaj i radujemo se što je svake godine sve više obitelji koje se već godinama vraćaju i dovode svoje prijatelje. Od obitelji koji su prvi put kod nas boravili imamo većinu onih koji se žele vratiti već slijedeće sezone. Dopunili smo galeriju slikama s  svečanih večera koje pripremamo svojim gostima, pogledajte, možda prepoznate svoje susjede ili poznanike. Sve što će te na našoj stranici vidjeti ili ste već vidjeli je stvarno, nije ništa iz bajke.

Rezervirajte smještaj za svoju obitelj i uvjerite se zašto smo i u čemu bolji od drugih, nećete požaliti. Prije odabira termina pogledajte kalendar popunjenosti koji je istaknut na stranici svakog apartmana. Ovdje dobijete uvijek više od očekivanog.

Foto galerija

Anketa

Kakav dojam su na Vas ostavili Apartmani LM

Prijava korisnika