Croatian Czech English Finnish French German Hungarian Italian Norwegian Polish Russian Spanish Swedish
Array

EUCookie directive module

Ovaj site koristi cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Klikom na 'Slažem se' pristajete na korištenje cookia. EU propis o korištenju cookia

Apartmani

Apartmani LM - Živogošće

Apartmani LM su opremljeni po standardima moderne turističke ponude: klimatizacija, sat/tv, osiguran parking.

Živogošće

Živogošće - Info

Upoznajte čari jednog od najstarijih mjesta na Makarskoj Rivijeri, netaknutu prirodu i čisto more i tradicionalnu ljubaznost domaćina.

Last Minute

Last Minute ponuda apartmana u Živogošću

Provjerite raspoloživost termina u Last Minute ponudi LM apartmana i ljetujte u Živogošću uz znatne uštede.

O nama

Obitelj Antunović može se podičiti velikim povijesnim kapitalom, ostavivši trag u gotovo svakoj privrednoj djelatnosti i aktivnom učešću u društvenom životu Živogošća. Ponosni nosioci jednog od najstarijih prezimena u Živogošću bavili su se kroz povijest: poljoprivredom, trgovinom, kamenoklesarstvom, ribarstvom i mesarstvom.

Koncem 60.-tih godina dvadesetog stoljeća krenuli smo sa turističkom ponudom, a apartmane u današnjem objektu imamo od 1981.-e od kada je nekoliko puta provedena renovacija i modernizacija u skladu s vremenom i turističkim standardima. Posljednje renovacije su izvedene 2018-e i 2019 -e. Na Internetu smo prisutni od 2003-e godine, što također govori o našem strateškom gledanju u budućnost.

Pored turizma, nismo zanemarili tradicionalne djelatnosti: voćarstvo i maslinarstvo. Pored uzgoja mandarina, limuna i drugih voćki, posebno se brinemo o svojim maslinicima - naše extra djevičansko maslinovo ulje prethodnih je godina višestruko nagrađivano. Bavimo se i proizvodnjom vina i destilacijom rakije s aromatičnim travama ovog područja te više vrsta likera.

Shodno rečenom, našim gostima nudimo više od samog ljetovanja, nudimo potpun doživljaj: mogućnost kušanja autohtonih domaćih proizvoda u obiteljskom okružju uz ribu s gradela. U hladnjaku apartmana dočekati će Vas nekoliko proizvoda za kušnju kao znak dobrodošlice. Nastavljamo sa obiteljskom tradicijom, pišući iz sezone u sezonu nove stranice povijesti. Radujemo se svakom Vašem dolasku jer i Vi pomažete nastaviti tradiciju. Sigurni smo u zadovoljstvo korisnika naših smještajnih kapaciteta.

Foto galerija

Anketa

Kakav dojam su na Vas ostavili Apartmani LM

Prijava korisnika