Croatian Czech English Finnish French German Hungarian Italian Norwegian Polish Russian Spanish Swedish
Array

EUCookie directive module

Ovaj site koristi cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Klikom na 'Slažem se' pristajete na korištenje cookia. EU propis o korištenju cookia

Živogošće

Živogošće - Info

Upoznajte čari jednog od najstarijih mjesta na Makarskoj Rivijeri, netaknutu prirodu i čisto more i tradicionalnu ljubaznost domaćina.

Last Minute

Last Minute ponuda apartmana u Živogošću

Provjerite raspoloživost termina u Last Minute ponudi LM apartmana i ljetujte u Živogošću uz znatne uštede.

Smještaj KORONA FRRE

Naši su apartmani opremljeni po standardima moderne turističke ponude. Pozicionirani tako da imate svoj mir, tišinu i pogled na more sa prostranih balkona, a opet u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja i lokalnih plaža. Ovo je objekt za odmor kakvog ste sanjali.

  • Udaljenost od centra mjesta: 80 m
  • Udaljenost od trgovine: 20 m
  • Udaljenost od restorana, kafića: 80 m
  • Udaljenost od mora/plaže: 100 m
  • Udaljenost od sportskih terena (tenis): 200 m


Sve sobe su dvokrevetne a dodatni ležaji se nalaze u dnevnoj sobi u obliku udobnog trosjeda na razvlačenje. Apartman 03 je 4+3 i ima jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu, te kauč na razvlačenje za dvije osobe. Apartman 07 je dvoetažni.


Apartmani A1, A2 i A3 se nalaze na  prvom katu i opremljeni su pored ostalog i s perilicom za rublje i perilicom za posuđe, te kao i svi drugi apartmani s Wi-Fi internetom, klimatizacijom, SAT/TV, sredstvima za čišćenje, ručnicima, aparatima za filter kavu, mini električnim i mikrovalnim pečnicama te parkingom za Vaše automobile. Sve usluge su uračunate u cijenu. Apartmani 04, 05, 06 i 07 su na drugom katu. Sve o čemu ste sanjali ovdje imate.

Ako želite još nešto, budite slobodni pitati nas, Vaše domaćine. Mi smo tu da Vaš boravak učinimo što ljepšim i ugodnijim, a "Apartmane LM" mjestom na koje će te se poželjeti vratiti u ovom malom mediteranskom raju.

Foto galerija

Anketa

Kakav dojam su na Vas ostavili Apartmani LM

Prijava korisnika